perjantai 8. toukokuuta 2015

Formaatti

Terveisiä Munkkivuoresta. Aiemmin mainostin, että "tuote" julkaistaan digisekoilun lisäksi myös CD:nä, mutta muutinkin mieleni. Tällä viikolla postiluukusta löytyi tällainen testivedos vanhasta kunnon C-kasetista, jota parhaillaan monistetaan kaukomailla. Kasettia jaan muutamille kirjastoille sekä valikoiduille levykaupoille, mutta tästä lisää myöhemmin. Kasetin mukana tulee latauskoodi. Koodin voi toki jättää käyttämättä ja digitoida nauhan itse esimerkiksi kirjaston digitointipisteellä, jos välttämättä haluaa vaikeuttaa elämäänsä. Toisaalta kasetin digitointi saattaa olla mahtava seikkailu, vähän kuin viettäisi vapaapäivää lähiössä verhot suljettuina Yle ykköstä kuunnellen. (Ilman irvistelyä ja ironiaa todettakoon, että Ylen Radio 1 tosiaankin on ehdoton suosikkikanavani.)

Uskon, että nauha rantautuu kauppoihin kolmen-neljän viikon kuluttua. Ennakkotilauksia voi tehdä sähköpostitse (proto.torvinen@gmail.com). Olen mukava kirjekaveri ja vastaan viesteihin aina, ei tarvitse yhtään pelätä.


Kiertue jatkuu. Huomenna on vuorossa Turun Dynamo. Tähän mennessä kaikki on mennyt oikein mallikkaasti ja yleisöä on ollut runsain määrin. Ukkosmaineen fanikanta on u s k o m a t o n ja on ollut ilo soittaa niin ihanille ihmisille.

Haluan tähän loppuun vielä todeta, että vanhana Atari-ihmisenä en ole ainakaan toistaiseksi perustamassa Facebook-sivua, koska se olisi liian helppoa. Blogger 4 ever. Epäsosiaalinen media pään seinään hakkaajille.

<3:lla
Torvinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti