keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Maaginen mysteeriviikonloppu + tiistai

Vaikka syysseikkailu Zeroesin kanssa peruuntui, oli viikonloppu Joensuussa antoisa. Kerubissa meni hyvin, ihmiset (myös toiset muusikot) tuntuivat tykkäävän keikasta. Kasetteja meni kaupaksi. Ilta venähti pitkäksi, kun jäin lopulta Ukkosmaineen levy- , paita- ja tarvikemyyjäksi baariin. Ilta oli kaikin puolin hauska.

Lauantaina joensuulainen Kompakti ry oli järjestämässä sadonkorjuutapahtumaa kulttuurikahvila Laiturilla. Illalla esiintyivät Jaap Klevering, Pelkkä väliviiva sekä Grateful Däd. Uskomatonta musiikkia! Suosittelen tutustumaan, vaikka eiköhän nämä olleetkin jo kaikille tuttuja ennestään. Henkisesti 70- ja 80-luvuille jämähtäneenä olen yleensä aina fanituksen jälkijunassa, mutta ei se mitään. Tiukka aikakäsitys ja "ajan hermoilla" oleminen tuntuu pölhöltä muutenkin. Jaapin komeasti junnaavan shamaanidiscon jälkeen olin kahdelle jälkimmäiselle esiintyjälle miksaajana.  Huipusta esiintyjäkaartista lähimpänä omaa maailmaani oli Pelkkä väliviiva. Se rokkasi, koska se suhtautui välinpitämättömästi rockmusiikin maneereihin ja Kaavaan, mutta esiintyi vilpittömästi ja innostavasti, todella yleisöstään välittäen. Grateful Dädin vierailut parissa biisissä ja muutenkin koko porukan keskinäinen dynamiikka toivat hienon lisän settiin. Tämän yhdistelmän tahtoisin nähdä joskus uudelleen.

Joensuun taikaviikonloppu sai vielä yllätyksellisen lisäyksen: tiistaina sooloilin ravintola Sointulan Lulu-klubilla peruuntuneen yhtyeen tuuraajana. Esiinnyin ensimmäistä kertaa julkisesti ihan vain omalla nimelläni. Soitin akustisina vetoina muutaman biisin Eläintä, puoli settiä (proto)Torvista ja lopuksi vielä Lulun kanssa duona Eläimen Terminator 2 -kappaleen.

Rokkenrollin jumalat ovat olleet puolellani. Vilpitön kiitos kaikille asianomaisille ja läsnäolleille. Nyt keikkakalenteri näyttää hyvin tyhjältä ainakin vähän aikaa. Ehkä aloitan uuden materiaalin äänittämisen. Tai sitten vain kuuntelen muiden levyjä. Tapaamisiin!

<3 Timo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti